Bedrijvendag

In september vindt de jaarlijkse Bedrijvendag van Kies Techniek weer plaats. Door de jaren heen is Kies techniek uitgegroeid tot een groots kijk- en doe evenement voor de basisschool jeugd en alle andere geïnteresseerden.

Door het bestuur wordt jaarlijks een thema gekozen, waar de deelnemende bedrijven hun stand of doe activiteit op kunnen afstemmen.

Door  een groeiend aantal vaste deelnemers, krijgt de jeugd een goed beeld van de diversiteit en mogelijkheden binnen de “Venrayse technische bedrijven”. En zijn er al jaarlijks concreet merkbare interesses vanuit de jeugd, zodra deze aan hun middelbare schoolopleiding zijn gestart, en hun stage plekken gaan kiezen voor de deelnemende bedrijven.

Jaarlijks wordt van locatie en gastbedrijf gewisseld, waardoor alle bedrijven een kans krijgen om zich eens extra aan het Venrayse publiek te presenteren.  

Er komt weer een Kies Techniek Bedrijvendag!

Op zaterdag 21 september zal de Bedrijvendag weer terugkeren na een afwezigheid van vier jaar. Verschillende bedrijven bundelen de krachten om samen de eer van gastbedrijf te vertolken. Lelycenter, Argowil, Rongen Tegels en Sanitair, Helotech en Bouwmij Janssen zullen dit jaar samen de deuren openstellen voor de leerlingen van Venray en omstreken. Andere Venrayse bedrijven zijn welkom om in en rond deze bedrijven te laten zien welke geweldige technieken zij in huis hebben. Het thema van dit jaar luidt: TECHNIEK IS OVERAL!

Wil je meer informatie wat de Bedrijvendag inhoudt? Wil je misschien zelfs meedoen met jou bedrijf? Kijk dan gauw bij het tabblad: CONTACT

Tot op heden is na afloop van de bedrijvendag de organisatie van Kiestechniek, directie en personeel van het gastbedrijf alleen maar positief over de reacties en het verloop van deze dagen.

Voor ieder bedrijf jaarlijks een drukke maar welkome afwisseling binnen de dagelijks bedrijfsvoering, waarbij je als bedrijf jezelf meer dan maatschappelijk aan de Venrayse jeugd, ouders en geïnteresseerden kunt presenteren.

Klik op de logo's of websites om een beeld te krijgen van de gastbedrijven van dit jaar.